Testimonials

kwaliteit gegarandeerd

"Zoek je iemand die op alle fronten een professionele en nauwkeurige listing kan schrijven? Dan ben je bij DanneJay aan het juiste adres! Met een enorm goed oog voor detail is zij een kei in het bewerkstelligen van de juiste 'tone of voice' betreffende jouw merk of bedrijf. Verder kun je ook voor goed geschreven vertalingen en handleiding altijd bij haar aankloppen."

- Jeffrey, e-commerce ondernemer

Niets anders dan lof

"Sinds DanneJay teksten voor mijn merk is gaan schrijven zijn de sales en conversies binnen mijn bedrijf aanzienlijk gestegen! De focus binnen het merk ligt op verschillende producten en niches waarvoor zij telkens weer een even aantrekkelijke tekst schrijft en de klant weet te overtuigen van de voordelen en kwaliteit van ons assortiment. DanneJay brengt in content een bepaald gevoel over en verplaatst zich altijd erg goed in de consument. Zo is zij erg goed in het overbrengen van ideeën en weten onze klanten precies waarom zij onze producten móeten hebben.

- Sven Elings, e-commerce ondernemer

100% 10/10 taalvaardigheid

"Voor een goede prijs toverde DanneJay mijn teksten om tot een professioneel en goed samenhangend geheel. Hier ben ik haar super dankbaar voor! Streef jij ook naar goed opgesteld schrijwerk en vakmanschap? Dan raad ik je zeker aan contact op te nemen met deze taalmeester en je kans te grijpen, voordat ze erachter komt hoe goed ze daadwerkeljk is."

- Denis, e-commerce ondermener

Top werk

"Na 2 maanden geleden een samenwerking met DanneJay te zijn gestart ben ik ontzettend blij met de resultaten die ik met mijn Bol.com merk door haar sterke biografieën en productbeschrijvingen heb kunnen behalen. Bij iedere opdracht worden mijn verwachtingen overtroffen en sta ik elke keer weer verstelt van de structuur, creativiteit en optimale kwaliteit die zij in haar werk levert. Haar skills helpen mij bij mijn groei als ondernemer en hier wil ik haar graag voor bedanken."

- Sander, e-commerce ondernemer

dannejay@writersblock.eu

KvK: 75609134